به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، هجدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، روز گذشته، 14اسفندماه با حضور معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی گیلان و رؤسای دفاتر فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی گیلان، در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید علی میرابراهیمی، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان اظهار کرد: پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) در زندگی خود مشکلاتی فراوان را تحمل کرده و توانست با صبر و استقامت خود فرهنگ اسلامی را در جامعه رواج و با استعانت از دستورات کتاب آسمانی به هدایت مسلمین بپردازند.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در ادامه افزود: ایشان در طول زندگی پر برکت خود مورد آزار و اذیت فراوان قرار گرفت ولی همیشه با صبر و خوشرویی، درس خوبی را به مشرکین داد.
وی تصریح کرد: در زمان حال نیز وظیفه داریم سیره زندگی آن معصوم را با زبان ساده به جوانان این مرز و بوم آموزش دهیم، فرصت سازی فرهنگی و معنوی قرآن کریم در سیره نبی مکرم، حضرت محمد(ص) مطالبی دارد که می توان از آنها درس گرفت.
توجه به مسائل قرآنی در دانشگاه ها
حجت الاسلام میرابراهیمی با تأکید بر توجه به مسائل قرآنی در دانشگاه ها تاکید کرد: قرآن کریم، آیات و روایات بهترین منبع برای آرامش درونی است، سراسر قرآن کریم درس سبک زندگی اسلامی است، ما باید بتوانیم سبک زندگی اسلامی را از قرآن کریم استخراج کرده و برای جوانان تبیین کنیم تا بدین طریق فرهنگ مطلوب جامعه دانشگاهی را خوب معرفی کنیم .
وی با اشاره بر برکات فعالیت برای قرآن بیان کرد: فعالیت برای قرآن کریم زحمات زیادی دارد ولی برکاتی که از قرآن کریم نصیب می شود خیلی زیاد است چرا که کار برای قرآن ماندگار است و پشیمانی ندارد، قرآن است که راهنمای بشریت است پس برگزاری جلسات معنوی و تفسیری قرآنی در دانشگاه ها بسیار مفید بوده و می تواند راهنمای دانشجویان باشد.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با مهم شمردن مسائل فرهنگی در دانشگاه ها اظهار کرد: در بحث فرهنگی با این همه تهاجم فرهنگی مسئولیت بزرگی بر عهده نمایندگان فرهنگی دانشگاه ها گذاشته شده است .
این مقام مسئول، اجرای بخشنامه ها و آئین نامه های فرهنگی را در واحد های دانشگاهی مهم شمرد و بیان کرد: در مسائل فرهنگی باید دقت کافی توسط مسئولین دفاتر فرهنگی واحدها بعمل آید و اجرای دقیق بخشنامه ها و آئین نامه های فرهنگی در واحدها باید با حساسیت بیشتری پیگیری شود.
وی انجام کارهای فرهنگی در دانشگاه ها را مهم دانست و یادآور شد: در دانشگاه ها هر چه کار فرهنگی انجام شود کم است زیرا در ارتباط با مسائل فرهنگی، کمک کردن به خود و دیگران جهت کسب رضایت خداوند متعال باید در اولویت قرار گیرد، در دانشگاه ها این اهمیت نیز دو چندان شده و باید در دانشگاه ها تداوم داشته باشد، کسی که کار فرهنگی می کند عشق به اعتلای فرهنگ دارد پس باید از افراد متخصص در امور فرهنگی بهره مند شویم .
در پایان، مسئولین دفاتر فرهنگی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه های آزاد اسلامی حاضر در جلسه پیشنهادات و نظرات خود را در ارتباط با مسائل مطرح شده، ارائه کردند.